Вихра Петрова заприлича на лелка (Вижте колко се състари бившата на Иван)

Гласувайте за статията

Бившата на Иван Христов е неузнаваема, Вихра Петрова лъсна с бръчки и отпусната кожа

Вихра Петрова, която е бивша половинка на продуцента Иван Христов съвсем е повехнала. Това се вижда от снимките, които самата тя пуска в социалната мрежа. А феновете й я оприличават на средно статистическа лелка, макар, тя  никога да не е била първа красавица, изглежда брутално състарена.

43-годишната брюнетка е категорична, че бръчките, с които се е сдобила в последно време са свързани с  пубертета на нейната 14 годишна щерка. С Ава често спорят вкъщи заради менящото се настроение на тийнейджърката.

Вихра Петровае неузнаваема
Снимки: Инстаграм

Самата Вихра пише в профила си в Интаграм: „Поглеждам, че лицето на дъщера ми – тийнеджър- с пъпки и гадни черни точки и си казвам:“ Ами, стана…. когато се появят тийнейджърските пъпки и черни точки, на теб ти се появяват бръчки😄! Това е!дано ви допадам и с бръчки вече🤗”

Проблемите на Петрова са видни и тя се нуждае от някои спешни разкрасителни процедури, смятат нейните последователи. Като допълват, че заради липсата на мъж в живота си е загубила предишния си чар и свежест.

Впрочем ексводещата, която трудно преживя раздялата и развода с Иван е решила да сложи ново начало в живота си. Тя се включи в екипа на един от най-елитните бутици за абитуриентски и булченски рокли у нас като не споделя какво я привлича в този бранш.

Вихра Петрова освен с дизайнерски тоалети се занимава и с астрология. Като съветва приятелките в Инстаграм си с как да правят приоритети на желанията си и те да се сбъдват, предават от ХотАрена, цитирайки „България днес“.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар