Вихра Петрова дава съвети на Мария за справяне с развода (Вижте как се сдушиха двете – Фото)

Гласувайте за статията

Вихра Петрова и Мария се сближиха неочаквано покрай семейните си драми

Вихра Петрова дава съвети на Мария за по-лесно справяне с развода. Бившата съпруга на продуцента Иван Христов от доста време не крие, че дава съвети на жени, които са минали по нейния път. Т.е. разделили са се с мъжете си. Вихра дори написа книга – „Създай се отново. Как да преодолеете раздяла?“. И по всичко личи, че това е новото любимо четиво на певицата.

Вихра Петрова и Мария

Снимка: Клюки.нет

Още повече, че и тя няма особен късмет с мъжете си. Изпълнителката вече има два развода зад гърба си, а бившите й половинки доста бързо намериха щастието с други жени. И не крият, че са щастливи.

Самата Мария дава вид, че приема философски перипетиите в личния си живот. И нехае за случващото се в живота на бившите й съпрузи. Тя не скри, че раздялата й с Християн Гущеров не е била особено красива, а той я е изхвърлил от дома си буквално без нищо. Двамата към днешна дата не поддържат никакъв контакт, а той има дете от бившата й дружка Светлана Василева, вече Гущерова.

Вихра пък беше зарязана от Иван също заради своя приятелка – Ирина Тенчева.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Вихра Петрова дава съвети на Мария за справяне с развода (Вижте как се сдушиха двете – Фото)”

  1. хм

    апр. 29. 2019

    Честно казано уважавам повече чалгаджийката. Пада, става без да реве по медиите, без излишни драми.Бори се!Дере си чалгата, гледа си детето! Другата, все нещо дето не и се отдава върши.то голям зор да се вре по медии, то блог ли не беше, дето никой не чете, то водеща провалена, сега на писателка се прави.Посредствена и глупава, направо отвратителна Вихра.

    Reply to this comment

Добавете коментар