Виж как Вихра се ИЗГАВРИ с Патрашкова във Фейсбук

Гласувайте за статията

Вихра направи брутално сравнение между Кристина Патрашкова и професор Вучков на стената си във Фейсбук

Вихра

Вихра оприличи Вучков на Патрашкова

Гаврите във ВИП Брадър не са само в Къщата. Бившата Отчаяна съпруга Вихра се подигра с една от участничките Кристина Патрашкова на стената си във Фейсбук.

Вихра отправи запитване до своите приятели в социалната мрежа относно първия епизод на Вип Брадър. Сред бурните отзиви се откроява и този на самата Вихра относно журналистката Кристина Патрашкова. „Току-що установих поразителна прилика между Патрашкова и професор Вучков (визуална) :)))! Без да обиждам Професора! 🙂 Той е хубав мъж”, пише бившата на Иван Христов във Фейсбук.

Патрашкова

А вие намирате ли прилика?

Със сигурност на Патрашкова няма да й стане приятно, че е била сравнена с мъж, и то със 76-годишен очилат и леко откачен професор. Интересно е откъде идва тази злоба от страна на Вихра към Кристина Патрашкова.

Припомняме, че малко след като започна да се шуми около раздялата между Вихра и Иван, Кристина Патрашкова бе една от тези, които се застъпиха за решението на Опосума. „За да направят такава стъпка, според мен Ирина и Иван наистина са се влюбили истински. Когато говорим за любов, не можем да съдим никого”, коментира Кристина Патрашкова в защита на Сарачинова и Иван.

Вероятно това доста е подразнило Вихра и с влизането на журналистката във ВИП Брадър, Отчаяната съпруга намери начин да отвърне на удара.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

3 коментара to “Виж как Вихра се ИЗГАВРИ с Патрашкова във Фейсбук”

 1. Evgeniq Halacheva

  сеп. 18. 2012

  доста злобно и грубо.

  Reply to this comment
 2. Rumyana Markova

  сеп. 19. 2012

  Вихра обижда професора.Той поне е праволинеен,а не като това грозотило,като фурнаджииска лопата.

  Reply to this comment
 3. Веселин Георгиев

  окт. 06. 2012

  Патрашкова е купена от Трактора!

  Reply to this comment

Добавете коментар