Вихра грейна подмладена (Заради нова любов или пластики?)

Гласувайте за статията

Вихра грейна подмладена! Не е за вярване, че изглежда толкова добре

Вихра грейна подмладена. Бившата тв водеща се откъсна от целия стрес и напрежение покрай телевизионния живот и медийното внимание и изглежда невероятно. Звездата си пусна снимки от плажа, а всички се чудеха тя ли е наистина, или си е пуснала снимки отпреди поне 15 години.

Известната брюнетка, която в момента работи като журналист и блогър, предизвика огромно вълнение в социалните мрежи. И не спря да получава въпроси, на какво се дължи свежия й външен вид.

„Изглеждаш страхотно“, „Невероятно подмладена“, „Сияеш“, са само част от комплиментите по адрес на Вихра. Самата тя не изглежда особено смутена от този факт, както и от интереса, който предизвика към себе си.

Слуховете носят, че брюнетката е щастливо влюбена и има връзка с уважаван бизнесмен, който обаче живее в Лондон. Двамата често се срещат на Острова, тъй като сам там се радват на относителна анонимност.

Двойката не парадира и с личния си живот, а и Вихра има горчив опит в това отношение. Връзката и последвалия й брак с продуцента Иван Христов бе под прожекторите години наред, а развода им се превърна в медиен цирк, за който и двамата днес не искат да си спомнят.

За бившите съпрузи днес най-важен е фактът, че всеки е открил щастието другаде и че са успели да се споразумеят за попечителството над дъщеря си Ава. Малката чаровница също е пораснала и се превръща в истинска красавица, досущ като майка си.

Вихра сияе ослепителна! Не е за вярване, че изглежда толкова добре

Вихра сияе ослепителна! Не е за вярване, че изглежда толкова добре

Самата Вихра не крие, че е щастлива! След трудните години, които преживя и огорчението след разпадането на брака й, тв водещата най-сетне намери хармония и се радва на щастлив живот. А съдейки по щастливото й изражение, изглежда най-накрая е открила и голямата любов. Но този път няма намерение да споделя личното си щастие с останалия свят.

Vihra

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар