ВИП?! В Къщата настана тотална простотия (ФОТО)

Гласувайте за статията

Пият, пушат, правят се на идиоти и с нищо не забавляват зрителите

 

За поредна седмица хората пред екрана стигат до тъжното заключение, че това е възможно най-скучният „ВИП Брадър”. Съквартирантите по цял ден се наливат с уиски или бира, сплетничат, а някои пушат денонощно. „Направо са си като на почивка…, а ние сме принудени да гледаме тъпотии!”, гневят се зрителите.

Иван Ласкин позира доволен от глупостта на Юлиан

Иван Ласкин позира доволен от глупостта на Юлиан

Много от тях всъщност вече въобще не пускат Нова телевизия, когато вечерта трябва да започне реалити предаването. Тоталното изпростяване в Къщата е повече от очевидно, а тази нощ се разрази в най-върховната си точка. Юлиан сътвори с подръчни материали ново име на спалнята, която обитават участниците в шоуто. И, както сами коментират от официалния му сайт, „скуката, изпитият алкохол и веселата компания” си казват думата. Колко е весела компанията…може да се поспори щом не успява да зарадва истински и почитателите на продукцията.

Юлиан се върна в детството си и сътвори свръхидиотщина

Юлиан се върна в детството си и сътвори свръхидиотщина

Вместо с всеки изминал ден те да се увеличават и историята да се завързва все повече, то нещата стават по-скоро прозаични и напълно отегчителни. Мнението е на хората, които с нетърпение очакват и се надяват ВИП-овете вътре да се размърдат и поне малко да им попеят, ако не друго…Нали част от тях са артисти, хора на изкуството, а вместо това цял ден се драчат с останалите и като невидяли напълно са се отдали единствено на зависимостите си…

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “ВИП?! В Къщата настана тотална простотия (ФОТО)”

  1. Rumyana Doneva

    окт. 07. 2012

    Скука, тъпотия и простотия- това е този сезон на " ВИП" брадър…

    Reply to this comment

Добавете коментар