Къщата на ВИП Брадър пламва от Хепатит С

Съквартирантите настръхнали в ужас от страшната зараза

 

Спасителката на плажа Памела Андерсън призна в предаването „На Кафе”, че е болна от хепатит С. Слухът бързо стигнал до съквартирантите, голяма част от които представа нямат, че секс бомбата е носител на заразата.

Съквартирантите са обхванати от ужас
Съквартирантите са обхванати от ужас

Ужасът сковал всички звезди и след хубавите си впечатления от блондинката, съкрушени те се хвърлили в другата крайност заради опасенията си какво може да им навлече на главата. В паниката си, че Къщата може да пламне от хепатит, те вече дори нямали търпение да излязат.

Не е за вярване, но ВИП-овете дори загърбили голямата награда, за която всъщност се юрнаха да се борят в шоуто. Доколко е основателна паниката им, е трудно да се каже, защото по принцип хепатит може да се лепне при използването на общи прибори и други специфични манипулации.

Памела е болна от хепатит С и побърка звездните си колеги
Памела е болна от хепатит С и побърка звездните си колеги

Рискът при контакт с чужди вещи на засегнат от болестта е реален, но по-опасно е, ако вирусът попадне върху наранена кожа или лигавица. Независимо от това мнозина били почти сигурни, че като нищо може да се окажат с тежката диагноза, също като силиконовата блондинка. Тя успя да съчетае гостуването си в България за участието в реалитито с интервю на живо при Гала, където разкри много подробности от личния си живот.

Памела беше категорична, че точно затова е съпричастна и се включва в благотворителни каузи като борбата със СПИН и хепатит. Самата тя е заразена с хепатит С след като с бившия й приятел са употребили една и съща игла за татуировки.

Андерсън сподели подробности и за връзката си с Томи Лий, с когото имаха бурни моменти на събиране и раздяла. „Много романтична любов беше нашата, но между мен и алкохола той избра…алкохола”, разказа русото изкушение.

2 коментара
  1. Mirela Georgieva казва

    Хората са страшно необразовани и не знаят,че Хепатит С се предава само по кръвен път и полов(евентуално) но по-трудно.

  2. Mariela Petrova казва

    Имам подозрения,че при нея е по полов път, или по-скоро orally, с приятеля и разбира се, колкото и минимален да е рискът.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.