ВИП Брадър унижи Мегз: Ти вече си фантом, спираш да съществуваш (Вижте причината за истерията й)

Гласувайте за статията

ВИП Брадър унижи жестоко Мегз и я докара до истеричен пристъп

ВИП Брадър стои зад колапса на дизайнерката в понеделник вечер

ВИП Брадър унижи жестоко Мегз. Оказа се, че именно продуцентите стоят зад истеричния пристъп на дизайнерката от лайфа в понеделник вечерта. Макар че и тя самата си е виновна, заради капризите и претенциите си, които демонстрира за пореден път.

Мегз направи нова драма заради седмичната мисия на съквартирантите. Дизайнерката отново отказа да носи костюма си на приказен герой и санкциите от продукцията към всички участници започнаха.

ВИП Брадър МегзПърво бяха отнети 20% от бюджета на участниците. Шеф Петров имаше специална мисия – да изостря напрежението. Той успя да настрои всички съквартиранти срещу Миглена Каканашева. Поредицата от откази на Мегз да изпълнява седмичната мисия принуди, Биг Брадър да вземе и специални мерки. Той постави санкции само на дизайнерката.

„Миглена Каканашева няма да участва в нито една мисия, тя няма да има достъп до багажа си, до козметичните си продукти и всички вещи, които е внесла със себе си. Съквартирант с такова име не съществува вече за предаването. Тя става фантом“, каза гласът на Биг Брадър.

Дизайнерката бе оставена без чаршафи и без абсолютно никакви вещи, което доведе до по-късния й нервен срив по време на лайфа. И до размишленията, че май тя сама е провокирала това отношение към себе си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар