ВИП Брадър съди Мегз за 100 бона (Влиза ли Каканашева в шоуто наистина?)

Гласувайте за статията

Мегз поде война с ВИП Брадър, която май ще й струва скъпо!

От няколко дни широко се дискутира въпросът дали Мегз ще участва в новия сезон на ВИП Брадър или не. Миналата седмица се появи нейно представяне и фото с логото на риалитито, които промотират влизането й в Къщата. Самата Каканашева сподели тази информация в профилите си в социалните мрежи и отново широко се разшумя покрай нея. А от там – и покрай бизнеса й, каквато бе й основната цел.

Скоро след това стана ясно, че инфото е било фалшиво и разпространено не от официалния профил на ВИП Брадър. Така Мегз се е изхитрила и е решила да си направи ПР на аванта и на гърба на Големия брат. Но, както знаем, той вижда всичко, а и не му се отдава много да прощава.

 

С приближаването на старта на всеки нов сезон спекулациите около имената на съквартирантите не спират да валят. А Нико Тупарев не веднъж е споделял, че не е част от концепцията на предаването да издава изненадите си преди голямото начало. Затова вече е решен да си търси правата по съдебен път с всеки, който спекулира с продукцията.

А първият потърпевш от гнева му е именно Мегз. Тя няколко сезона размотава продуцента с уклончивите си отговори и откази в последния момент. Каканашева не за първи път си прави евтина реклама на фона на участието си в риалитито. После пък в последния момент й щуква, че май не й се влиза в Къщата, пише hotarena.net.

Мегз пак ще си изпати от грешките си

Мегз пак ще си изпати от грешките си

С това разиграване вече е вбесила до краен предел Тупарев и той е решен, че няма да остави нещата така. Смята да съди Мегз за обезщетение в размер на 100 хиляди лева! Сумата не е случайно подбрана, а се равнява на хонорара, който тя трябваше да прибере от ВИП Брадър 2017. Кой кого, ще разберем съвсем скоро…

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар