ИДИОТСКО! Биг Брадър скапа здравето на звездите

Гласувайте за статията

Последната мисия беше досущ като от епизод от „Страх”

 

В Къщата всички бягат към банята и се превиват! Какво става?! Това се питат един друг в мрежата запалени по предаването зрители. Биг брадър постави такова изпитание на звездите, че свят да им се завие, като за последно.

Часове преди финала любимците трябваше да участват в мисия, чиято награда беше филм, но само за тези, които успеят да се справят най-бързо.

Люси се кани да повърне на масата

Люси се кани да повърне на масата

В състезание по двойки те трябваше да погълнат възможно най-голямо количество чесън. Зеленчукът беше маскиран в супа, желе, бонбони и прясно мляко. Известно е, че чесън в такива количества може да повлияе зле на състоянието на организма. Например да доведе до рязко спадане на кръвното налягане, а в несвикналите да го консумират да причини виене на свят и главоболие. Ако пък човек има колит, гастрит, или язва е има риск от стомашна криза и даже кръвоизлив.

Никол яде чесън, но мисията с брашното се оказа още по-опасна за нея

Никол яде чесън, но мисията с брашното се оказа още по-опасна за нея

Играчите извадиха късмет, но Камелия повърна, още докато ядеше, Златка едва се въздържа, а после всички заедно хукнаха към тоалетната. Орлин и Люси също си изпатиха. Двамата се мъчеха със страшни болки в стомаха. После половината бяха пратени наказани в спалнята, но все така вонящи на чесън, а останалите имаха шанса да гледат филм.

Още по-идиотска се оказа задачата на Никол, която трябваше да търси ваучер в куп брашно с ръце зад гърба. Тя се закашля, задави се от брашното, което вдиша, но монтираните кадри вече ни пренесоха другаде. Няколко дни по-рано майката на синоптичката предупреди, че тя е астматик, а няма инхалатор в себе си.

Камелия не издържа и повърна

Камелия не издържа и повърна

И така, за пореден път сценаристите на „ВИП Брадър” си поиграха с участниците в шоуто все едно пред тях стоят опитни мишки. Да им е честито! Нали поне всички ще напуснат съвсем скоро и ще се спасят от следващите оригинални идеи, които може да навредят на здравето им…Да му мислят другите, на които тепърва им предстоят предизвикателства.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар