КОЙ ще си тръгне утре от „ВИП Брадър“?

Гласувайте за статията

Мариана Попова предсказа излизането на Къци

Поп певицата Мариана Попова е убедена, че Къци ще си тръгне от Къщата на „ВИП Брадър“ утре. Шоуменът, който се превърна в шут за съквартирантите е на път наистина да напусне шоуто. По думите на Мариана следващият, който мачовците в Къщата ще вземат на мушка е поп певецът Орлин Павлов.

Къци аут от шоуто?

Къци аут от шоуто?

Самият Къци също призна, че смята себе си и Златка за пътници. Тв водещия сподели, че най-вероятно фолк феновете отново ще подкрепят Бони. Въпреки че фолкаджийката далеч не се радва на симпатии в Къщата не е тайна, че почитателите й  ревностно я подкрепят, независимо от наглото й поведение. Така че големият е въпрос е Къци или Златка ще са аут от Къщата утре?

Ники Мартинов също се съгласи, че срещу Бони е много трудно някой да се изправи. „Който и да се изправи срещу Бони, тя винаги ще оцелее! Народът харесва тази музика и ще гласува винаги за Бони“, призна сървайвъра. Въпреки че на предишните елиминации той също успя да оцелее, не е тайна, че  се бои при следващите  да се озове  на номинации с нея. „Аман от умопобъркани!“, коментира Мартинов огорчено и призна, че и на него компанията на фолк певицата му идва в повече.

А според вас, кой ще си тръгне утре от „Вип Брадър“?

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар