ЗРИТЕЛИТЕ: „ВИП Брадър е ТЪП!“

Гласувайте за статията

Тези, които следят предаването, са тотално разочаровани

 

Участниците в това издание на реалити предаването въобще не се нравят на аудиторията пред екрана. Масовото мнение гласи, че така наречените ВИП-ове са „събирани от кол и въже” и по никакъв начин не могат да са лицето на звездите в България.

Разочарованието на болшинството от хората е голямо и те считат, че предишните Брадър-ски продукции са далеч по-забавни и интригуващи. „Тези по цял ден седят и нищо не правят, дори не искат да пеят, а уж голямат част от тях са творци…?!”, негодуват зрителите.

Зрителите: "Скучни сте!"

Зрителите: „Скучни сте!“

Особено потресени останаха те след последния отказ на съквартирантите да изпълнят мисията, която им заръча Биг Брадър. Според нея те трябваше по двойки да влязат в роля и да представят песен или друга сценка, но надутите и превзети гости на Къщата въобще не си дадоха зор поне малко да зарадват феновете си.

Биг Брадър всичко вижда, ама дали следи реакциите на публиката?!

Биг Брадър всичко вижда, ама дали следи реакциите на публиката?!

„Тъпите им разговори вече ми идват до гуша!”, крайно изказват се потребители в мрежата. Някои от тях съвсем загубиха интерес и вече не следят шоуто. Наистина, с какво всъщност ни забавляват влезлите вътре да се борят за наградата?! От самолет е видно, че те самите си умират от скука, а какво остава за нас, които ги гледаме…

Единствените по-различни емоции, които споделят с нас са в моментите, когато се спречкат за някоя битова дреболия и всички са принудени да стават свидетели на цирковете им с посредствените скандали.

А вие какво мислите за „ВИП Брадър“ 2012?

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “ЗРИТЕЛИТЕ: „ВИП Брадър е ТЪП!“”

  1. M. G.

    окт. 14. 2012

    Е стига вече махленски тъпотии бе!?! Това ли ви родиха болните клюкарски мозъци , ако изобщо имате!?! Тези ако са ВИП , значи аз съм МАРСИАНЕЦ! Е бива гавра със зрителя, ама това удари тавана на телевизионните ПОМИИ с които ни заливате!??!?!?!?!?!?! Що за ТЪП РЪБАТ плосък виц е Къци? Хайде за г-жа Патрашкова да не се бъзикам , защото е жена с много повече достойнства от всеки! Това телевизиите сте най голямата отрова ! Само лошотии бълвате и ни навирате чернина в очите ни , които достатъчно са се наситили на помиите в реалността! Повтаряте , като скапана грамофонна плоча , все едни и същи БРЪТВЕЖИ и ДЪРТИ филми! Все насилие давате , а после – Подрастващите са ви виновни!???!!!!!!!! Явно никой не притежава креативност?!

    Reply to this comment

Добавете коментар