ВИП Брадър гласи азиатска къща за звездите (Снимки от вътре)

ВИП Брадър гласи азиатска къща за звездите (Снимки от вътре)
5 (100%) 1 vote

ВИП Брадър е решил да постави родните випове в невиждана досега обстановка

ВИП Брадър гласи паралелни действителности за звездите

ВИП Брадър гласи сериозни изненади за звездните си съквартиранти през новия сезон като най-голямата от тях ще е именно Къщата, в която родните випове ще трябва да съжителстват в мир и разбирателство. От продукцията повдигнаха леко завесата на стартиращото тази вече риалити и разкриха, че селската обстановка, в която вирееха и обикновените хора от Биг Брадър ще бъде запазена.

ВИП Брадър започва довечера

ВИП Брадър започва довечера

И звездите ни ще трябва да се справят с кокошки и прасета в двора си. Освен това обаче има и обособени кътчета, обзаведени в стила на местенца от целия свят – Ню Йорк, Япония, Тексас, Близкия Изток, Мароко.

Тези части от Къщата обаче няма да са достъпни за всички съквартиранти, а само за онези, които си го заслужат.

А по какъв критерий ще бъдат определяни те, ще се разбере след старта на шоуто, научиха от „24 часа“. Както знаете, през този сезон в Къщата на ВИП Брадър ще влязат 16 родни знаменитости.

vip1Сред тях са естрадните легенди дует Ритон и Кичка Бодурова, както и позабравената чалгаджийка Луна. Освен това в шоуто са се навили да участват още Люси Иларионов и актьорът Станимир Гъмов.

Безспорно най-голям интерес предизвиква участието на Преслава, която по първоначални данни ще прекара затворена само две седмици, тъй като продуцентите не могат да си позволят да заплатят хонорара й за целия престой.

Освен това в шоуто ще видим още и скандалните плеймейтки Моника Валериева и Светлана Василева. Които не крият, че не се понасят и със сигурност ще бъдат в центъра на много от скандалите през новия сезон.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар