Кои бяха най-големите изцепки във „ВИП Брадър“

Гласувайте за статията

Интриги и сплетни съпътстваха новия сезон на шоуто

Последния сезон на „Вип Брадър“ ще се помни с три неща — пристигането на Памела Андерсън в България, емоционалните драми на Златка Димитрова и годежа на Мариана Попова. Противно на твърденията, че ще бъде позитивен, сезонът беше меко казано брутален.

Вип Брадър 2012 ще се помни с огромни гафове

Вип Брадър 2012 ще се помни с огромни гафове

Интриги, лъжи и драми. Продуцентите не спестиха и най-малките подробности от ежедневието на съквартирантите. Които претендирайки, че са по-възвишени от другите си устройваха такива сцени, че засрамиха всички.

Сред най-големите изцепки в шоуто бяха хигиенните навици на звездите и обстойното им обсъждане. В истински цирк се превърна и басът между Ники Кънчев и Любен Дилов—син, който обеща, че ще влезе в Къщата, ако Криси Патрашкова остане вътре. Зрителите обаче не подкрепиха Патрашкова, а Дилов бе обявено, че ще влезе заради изгубен бас. Другият момент, в който Кънчев се издъни, бе, когато продуцентите се опитаха да провалят годежа на Ханес и Мариана. Кънчев обяви мисията, обръщайки се към публиката с въпроса: “Искате ли “Биг брадър” да им даде тази мисия?” и въпреки масовото „Неееее“, водещия с доволство заяви. “Ето, всички са съгласни. И на тях им се гледа шоу.”, пише „Блиц“.

Циркът продължи с обявяването на Мариана Попова за най-искрен човек и многобройните мисии, които едва не костваха живота на съквартирантите. Певицата бе един от най-големите интриганти в Къщата, но Кънчев едва ли не я обяви за най-честния човек на света. Остава ни само да се чудим какви неща са скрити от нас, зрителите.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар