ГРУБО! Ето как ВИП Брадър се ПОДИГРА със съквартирантите

Звездите в Къщата вече са направо за съжаление

Все по-брутални стават гаврите с тях. За да не гладуват през седмицата съквартирантите във „ВИП Брадър“са принудени да изпълняват наистина жалки задачи. И да се подлагат на нечувани унижения.

Боговете - съквартиранти пируват
Боговете – съквартиранти пируват

В най-новата игра участниците бяха разделени на богове и простосмъртни, което нажежи до червено обстановката в Къщата. За да се „възкачат“ на Олимп простосмъртните трябваше да жертват куп привилегии.

Плеймейтката Златка Димитрова от красавица бе превърната в истинско плашило. С пъпки на лицето и шапка на главата Златка съвсем не приличаше на модел. Къци от своя страна остана без дрехи, жертвайки всичко материално. А Николай без козметиката си, тъй като жертва на олтара своята суета.

А простосмъртните негодуват
А простосмъртните негодуват

Багата също не остана по-назад и бе принуден да чисти, готви и пере на всички съквартиранти.  Как спортистът се справи в кухнята, тепърва ни предстои да разберем

Най-жестоко сценаристите обаче се изгавриха с Фънки, Юлиан и Криси Патрашкова, които бяха принудени да търпят ужасни неща. Фънки бе принуден да се залее с кофа с рибешки вътрешности, а Кристина Патрашкова се лиши от свободата си. Тя бе привързана към Юлиан Константинов, който пък се отказа от лакомията си и бе принуден да гладува. Освен това трябваше да следва журналистката като сиамски близнак навсякъде, пишат от vipbrother.bg.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.