Виолета Марковска показа порасналия Красимир (+ Как живее след като се отказа от киното)

Виолета Марковска показа порасналия Красимир (+ Как живее след като се отказа от киното)
4 (80%) 1 vote

Виолета Марковска се отдаде на наследника си, не поглежда назад

Виолета Марковска се отдаде на наследника си и не поглежда назад. Актрисата е невероятно щастлива от връзката си с милионерския наследник Ивайло Ангарски и дори не помисля да се върне към киното, въпреки че бе невероятно популярна. В момента звездата от „Шивачки“ се е посветила на школата си по йога и на наследника си. Малкият Красимир, който много прилича на красивата си майка е сред най-малките й ученици.

Виолета преподава йога и дори има собствено студио в София. Когато не е там, красавицата обичайно разпуска на плажовете в Гърция, където прекара почти цялото лято. Семейството й притежава вила там и тя редовно се отдава на отдих заедно със сина си. Именно снимки от красивите бели плажове и от синьото море, Виолета пуска през цялото лято.

Марковска е запазила перфектната си форма дори след раждането, а от година на година изглежда все по-добре. Очевидно семейния живот се отразява благотворно на актрисата, която не си и помисля да се върне на сцената.

Тя редовно пуска снимки от ваканцията със сина си, или докато двамата тренират. Освен това дава интересни идеи на младите майки, как да хранят децата си вкусно и здравословно.

Самата Марковска е яростен поддръжник на природосъобразния начин на живот. И прави всичко, за да се поддържа във форма. Тя дори се отказа от някои храни, само и само, за да запази стройна линията си и здравето си стабилно. И въпреки че на моменти стигаше до крайности, резултатът определено си личи.

Виолета Марковска показа порасналия си наследник сн. Facebook

Виолета Марковска показа порасналия си наследник сн. Facebook

Дори и на 30 години Виолета Марковска продължава да изглежда феноменално. Актрисата има и едно дете зад гърба си, но пак е в блестяща форма. По всичко личи, че звездата е открила своята формула за вечна младост и я използва пълноценно.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар