Вили Марковска преди – с перхидрол и разюздано поведение (Шок снимки)

Вили Марковска преди – с перхидрол и разюздано поведение (Шок снимки)
5 (100%) 1 vote

Вили Марковска прилича повече на плеймейтка в зората на кариерата си

Вили Марковска е напълно неузнаваема преди години

Вили Марковска е напълно неузнаваема преди години. Актрисата, която гради имидж на скромна и тиха жена, е била доста разтропана в зората на кариерата си. А визията й е по-подходяща за визия на плеймейтка, отколкото за сериозна актриса.

Вили Марковска преди

Вили Марковска преди

От Kliuki.net се сдобихме със скандални кадри на младата Виолета, които я разкриват в съвсем различна светлина от сегашната. На тях тя е неузнаваема и няма нищо общо със сегашния си външен вид. Като 18-годишна тя се е подвизавала с дълга и перхидролено руса коса, която съвсем не е най-впечатляващото на снимките.

Изпод жълтата и изгоряла грива на бъдещата звезда на „Столичани в повече“ небрежно се подават още недоразвитите й гърди. В духа на скандала между тях пък е спуснат голям кръст с камъни, сигурно, за да покаже, че Марковска е възпитана спрямо всички християнски догми.

По-фрапиращото е, че еротичната фотосесия на младата надежда на киното е направена от някой член на семейството й, а за декор е използвано помещение от дома й.

Снимките се правят минути преди родителите й да я изпратят да празнува завършването на средното си образование. Докато Вили се щрака по монокини, в друга стая наздравици си дават далеч по-успели от нея театрали. Сред тях са Георги Мамалев, Максим Генчев и прохождащите тогава актриси Елен Колева и Александра Сърчаджиева, предават от Hotnews.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар