Виктор от Фермата скъса с гаджето си заради Цвети (Двамата са заедно и след шоуто – Подробности)

Виктор от Фермата скъса с гаджето си заради Цвети (Двамата са заедно и след шоуто – Подробности)
3 (60%) 1 vote

Виктор от Фермата се е разделил с приятелката си заради бившата стюардеса

Двама от най-коментираните участници в седмия сезон на „Фермата“ – Цветелина Лозанова и Виктор Каров, се събраха, след като отпаднаха от формата. Бившата стюардеса и строителния предприемач с афинитет към гайдата застанаха рамо до рамо за лайф с феновете на предаването. Въпреки че отказаха да коментират дали са гаджета, те изглежда са станали дори по-близки след „Фермата“.

„Аз мисля, че нашите отношения са развиващи се и ние подхождаме отговорно към тях“, отбеляза Виктор. Той призна, че преди доста време вече се е разделил с приятелката си, с която имаше връзка по време на предаването.

Виктор от Фермата и Цвети

СНимка: Инстаграм

27-годишният мъж не пропусна да отправи и куп комплименти към Лозанова. „Цвети е невероятна. Преди да вляза във „Фермата“, ако срещна красива девойка като нея по улиците, това би предизвикало противоречиви мисли у мен. Обаче когато я опознах – тя е толкова силна, толкова много неща научих от нея, толкова добър човек е… Наистина, Цвети е едно диамантче в моя живот. Стреля право в целта. Толкова добре ме познава…, толкова дълбоко може да ме анализира и във всеки един момент да ми каже точно какъв ми е проблемът“, обясни Каров.

Самата Цвети пък обясни, че думите й по адрес на Пламен, че е „топа на топа“ са извадени от контекста. „Не си харесвам Пламен. Той е много хубаво момче. Пак ви казвам – това, което се излъчва, не са абсолютно целите разговори, така че няма как от 2 минути да правим заключения за такива неща“, заяви красавицата. Двамата бяха заедно и в „Преди обед“ по бТВ, където признаха, че прекарват много време заедно, излизат на срещи и само времето ще покаже дали отношенията им имат бъдеще.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар