Виктор Стоянов след безобразнотото поведение на Капитонова: Допуснах огромна грешка, че не я изгоних! (Вижте как се кае)

Ергенът Виктор Стоянов си посипа главата със сол след безобразното поведение на Виктория Капитонова и липсата на реакция от негова страна, видя Kliuki.net.

Моделът реши да се разкае задето не отдаде заслуженото на наглото рускинче след злобарските й действия спрямо Александра в шоуто. Стоянов качи емоционално видео в профила си в Инстаграм, в което казва, че е допуснал огромна грешка.

виктор стоянов ергенът
Снимка: Инстаграм

„Вчерашните негативни емоции ме върнаха в един много горчив за мен момент. Гледайки отстрани и имайки вече пълната информация виждам каква огромна грешка съм допуснал. Сгреших, като се примирих, че не получих повече детайли в моето отсъствие по време на коктейла и това доведе до сериозни последствия“, казва Виктор във видеото и допълва, че се разкайва за случилото се.

Според запознати той осъзнава, че не е трябвало да дава роза на Виктория и е трябвало да изхвърли по най-бързия начин, за да й покаже, че не толерира завистта и наглостта й. Вместо това той й даде роза като по този начин предизвика лавина негативни коментари за липсата си на мъжко поведение.

Както знаете, Капитонова, която бързо се превърна в най-мразения човек в България, изля чаша с вода върху Александра след като избълва куп обиди по неин адрес.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.