Виктор от Фермата зарязва годеницата си заради Цвети? (Вижте как й се обясни)

Виктор от Фермата зарязва годеницата си заради Цвети? (Вижте как й се обясни)
3 (60%) 1 vote

Виктор от Фермата не крие чувствата си към Цвети, въпреки, че уж стяга сватба

Само месец след началото на „Фермата“ любовта завладя стопанството. Строителят Виктор Каров хлътна до уши по красавицата Цвети, въпреки че има любовна връзка с момиче от родното му Чепеларе. С 19-годишната родопчанка, която го чака навън, той започнал да се вижда преди половин година. Двамата изповядвали еднакви виждания за важната роля на семейството в живота, затова смятали, че са един за друг и дори планирали сватба, разкри самият той.

Каров обаче държи младата жена в тайна, а във Фейсбук все още се води „необвързан“. След като влезе във „Фермата“ и срещна напетата стюардеса, гайдарят не може да скрие чувствата си. „Направо не издържам! Цвети е много чаровна и кокетна. Невинната й непохватност така сексапилно се вписва в стопанството“, разнежи се младият мъж, явно забравил за приятелката си. „Олеле, ти си влюбен!“, разконспирира го бизнесменът Пламен.

Виктор от Фермата и Цвети

Снимка: Фейсбук

В последните дни Виктор постоянно прави комплименти на Цвети и опитва да се усамоти с нея. Очарователната брюнетка също не е безразлична към него. В понеделник вечер тя се сгуши в прегръдките му, а в микрофоните, които участниците са длъжни да носят, ясно се чу учестено сърцебиене. Цвети стана фермер на седмицата, така че отношенията им тепърва ще се развиват, защото тя неминуемо ще се нуждае от помощта на сръчния чепеларец, който строи дървени къщи в живота навън. Зрителите по принцип харесват двамата, макар че част от тях смятат, че Каров е дървен философ.

Повечето обаче са категорични, че между младите връзка навън е невъзможна, защото Цвети е градско момиче, която е свакнало с живота в София, докато Виктор развива бизнеса си в провинцията и двамата ще бъдат разделени почти непрекъснато. Фенове на предаването са категорични, че историята малко напомня миналогодишната история с Даяна и Дани Белев, която се оказа сапунен балон, пише hotnews.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар