Виктория на Наталия Симеонова порасна истинска красавица (Снимки преди и сега)

Гласувайте за статията

Виктория на Наталия Симеонова и Денис Ризов порасна красавица

Дъщерята на Наталия Симеонова — Виктория, шашна социалните мрежи. Довчера свитото момиченце с черна коса, което срамежливо се криеше зад нея, се превръща в уверена млада дама.

Чаровната тийнейджърка преди ден се появи на снимки в социалните мрежи с баща си Денис Ризов. Музикантът се гордее с красивата си наследница и редовно споделя снимки с нея.

Виктория е не само красива като майка си, но и талантлива като баща си. От малко, момиченцето се радва на прекрасен глас, а сега свири и на различни инструменти. Снимките й в социалните мрежи разкриват, че младата красавица е изключително талантлива и редовно изпълнява, както чуждестранни, така и български народни песни.

От известно време дъщерята на Наталия Симеонова и Денис Ризов снове между България и Америка. От есента на миналата година тя е студентка там и по тази причина майка й също се премести да живее в Америка.

Семейството се връща доста често и в България, но желанието на Виктория е да завърши образованието си отвъд океана. Друг е въпросът, дали след това ще се завърне в България, или ще остане да се развива там. Преди три години тя се изяви и в конкурс у нас. Виктория взе участие в кастинга за подгряваща група на „Ку-ку бенд“, като шашна Слави Трифонов с таланта си и участието си във вокална формация „Нуша“. За концерта на Слави в Арена Армеец през 2015 година обаче, лично Дългия обяви, че я е избрал. А опитите на младото момиче да остане анонимно, бързо бяха разконспирирани. И от екипа начаса издадоха чия наследница е красивото дете.

Виктория на Наталия Симеонова порасна красавица

Виктория на Наталия Симеонова порасна красавица

От тогава – досега, младата красавица е изпяла много песни и е извървяла дълъг път. А дали ще я видим отново на голяма сцена — можем само да се надяваме.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар