Виктория Капитонова проговори какво се е случило между нея и Виктор след предаването (ВИДЕО)

Снимка: tiktok
Снимка: tiktok

„С Виктор не сме и пробвали да имаме връзка.“ Това разкри Виктория Капитонова в социалния си профил дни след финала на „Ергенът“. Въпреки че Виктор Стоянов избра именно нея за дама на сърцето си и й се обясни в любов, двамата дори не са опитали да създадат интимни отношения.

В последния епизод Ергенът подари последната роза на рускинята, като символ на желанието му отношенията им да се задълбочат. Или поне такива намерения заяви Виктор. Очевидно всичко е било запред камерите и нито един от двамата не е имал желание да развият връзката си. Защо тогава Стоянов избра именно Виктория, а не някоя друга от участничките, е истинска загадка.

На въпрос от своите последователи защо с Виктор поне не са опитали да бъдат заедно, Капитонова отговаря: „Имахме си причини така да направим“, като не уточнява какви са. Нейните последователи обаче дадоха някои предположения: „Защото няма пари за Ролекс“, „Защото не е дърт чичка като настоящия ти“, „Защото няма пари“.

Всъщност както стана ясно още преди няколко месеца, Виктория си е имала сериозен приятел, когато е влязла в „Ергенът“, и е твърде вероятно да е обяснила на Виктор, че няма как да има нещо между тях, защото е обвързана.

Към днешна дата Виктория все още има връзка с доста по-възрастния от нея Дидо Културиста, а Виктор и другата финалистка Алекс Гърдева решиха да опитат заедно.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.