Виктория Капитонова потъна вдън земя след излагацията в Ергенът (Наглото рускинче неоткриваемо)

Виктория Капитонова потъна вдън земя след бруталната си излагация в Ергенът, видя Kliuki.net.

Наглото рускинче заличи всичките си профили в социалните мрежи и буквално не може да бъде открита след като в последния епизод на шоуто мина всички граници на злобата, завистта и безобразното поведение.

Както добре помните, тя изля чашата си с вода върху Александра, след като преди това я беше засипала с куп обиди. И на всичкото отгоре, с цялата си наглост заяви на Виктор, че не се разкайва за постъпката си.

И ако в шоуто, неизвестно защо, не си получи заслуженото и остана, то в реалния живот Капитонова се сблъска с мнението на хората за нея. А то със сигурност не се отразява добре на неоправданото високото й самочувствие.

Виктория буквално не успява да трие негативните коментари, които валят срещу нея в профилите й  в социалните мрежи. Затова реши за по-сигурни да изтрие самите профили. Нищо, че се напъва да бъде инфлуенсърка и всъщност се опитва да изкарва пари от тях.

Друг е въпросът дали ще се намери кой да я наеме за рекламно лице на каквото и да било, след като лъсна колко отвратителен човек е. Всъщност, могат да я наемат за едно – рекламно лице на презервативи. За да е сигурно, че такива като нея няма да се размножават, хилят се феновете.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.