Виктория Капитонова от Мастършеф печели Ергенът (Финалът на шоуто предизвестен – Подробности)

Виктория Капитонова от Мастършеф печели Ергенът, издадоха отлично информирани източници от шоуто, узна Kliuki.net.

Напористата рускиня е успяла да се добере до финала на предаването – къде с интриги и номера, къде с помощ от страна на продукцията. Нека не забравяме, че тя всъщност си е „продукт“ на бТВ – славата я застигна имено след участие в готварския формат на медията Мастършеф. Където изобщо не показа кулинарни способности, но успя да елиминира доста по-способни готвачи с номерата си.

виктория капитонова ергенът
Снимка: Инстаграм

Очевидно ще станем свидетели на нещо подобно и в Ергенът. Още в първия епизод тя реши да демонстрира колко широкоскроена е и започна да води другите момичета да се запознават с Виктор. „Играе го над нещата, вижте ме, не се боря за вниманието му“, коментират зрителите.

Или пък просто е наясно, че победата е нейна. Така или иначе все повече лъсва фактът, че една огромна част от участничките са там, за да трупат слава, а не да търсят любовта. Капитонова е сред тях. Рускинчето се изявява като инфлуенсър, а както знаем, инфлуенсърите се нуждаят от празна, куха слава, за да трупат последователи.

Капитонова дори не крие, че има гадже – мастит бизнесмен от Благоевград. Който я заведе в Доминикна буквално седмица преди старта на Ергенът.

Източник: Лупа

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.