Виктория Капитонова от Ергенът без фотошоп – с къси и дебели глезени (Вижте истинската й визия – Снимки)

Виктория Капитонова от Ергенът стана за смях с къси и дебели глезени, видя ексклузивно Kliuki.net.

Рускинята демонстрира самочувствие до небесата и се държи все едно е най-красивата и най-интелигентната жена на света. Или поне в България. Само че не е нито едното, нито другото. Нещото повече, тя дори не е най-красивата и умната сред останалите участнички в предаването, което е особено унизително, предвид факта, че повечето са доста ниско ниво.

виктория капитонова от ергенът без фотошоп
Снимки: Клюки.нет

Капитонова обаче се има нещо повече от тях. А на прословутата й среща с Виктор, в която лъсна колко меркантилна е, се видя, че реалната й визия няма нищо общо с това, което показва в социалните мрежи.

Рускинчето има доста къси и дебелички глезени. И е всичко друго, но не и стройна и дългокрака, както ни се представя в профилите си. За сметка на това пък си иска подаръци, все едно е Мис Свят.

Пословична стана голямата й мечта, която тя сподели с Виктор на въпросната среща – че мечтае някой да й подари Ролекс. „А това е сложна мечта, тъй като аз няма как да отида и да си го купя сама, нали“, втрещи с меркантилните си мераци претендиращата за класа Капитонова.

 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.