Виктория и Дейвид Бекъм показаха луксозния си дом в Котсуолдс (Вижте в какъв разкош живеят)

Гласувайте за статията

Виктория и Дейвид Бекъм умират за домашен уют, домът им в Котсуолдс е зашеметяващ, но топъл и задушевен

Виктория и Дейвид Бекъм притежават къща в лондонския квартал Котсуолдс където през свободното си време прекарват тихи и спокойни вечери. В компанията на четирите си деца. Там се събират най-често през уикендите. И особено по време на Коледните празници. Където се чувстват защитени от любопитните очи на папараците.

Снимка: Инстаграм

Имотът наистина е повече от зашеметяващ. Там е разположена голяма градина. В която семейството винаги намира време какво да ремонтира. Последната им идея е да изградят малко езеро и да посадят дървета от най-различен вид.

Както се очаква в луксозната сграда има 9 спални. Те са предвидени за многодетната фамилия и за техните гости. Помещенията са изградени със стени от тухли, подовете им са дървени, а прозорците се издигат до самия таван.

Интериорът е изцяло от естествени материали. Като прочутата дизайнерка е заложила на дървени мебели и столове. Които са тапицирани с кадифе.

Снимка: Инстаграм

Любимо място на семейство Бекъм е стаята с камината. Там по празници се събират всички и се разполагат на пейката пред нея. Която е застлана с естествена кожа. От едната й страна е сложен масивен свещник. Който е от злато, предават от tialoto.bg.

За повече настроение стопанката постлала стаите с шарени килими. Пердетата са от тежък плюш. А в едно от помещенията стои пиано. На което Круз, едно от децата им обича да свири.

Виктория не се слави като първокласна домакиня. Но обича да радва семейството си с топа пица или други тестени изкушения. Които сама приготвя в голямата средновековна пещ. С която е снабдена модерната й иначе кухня. Фамилията се събира около огромната дървена маса. Която може да побере всички им и още много гости.

Вижте още снимки от разкошния дом на Виктория и Дейвид Бекъм с нашата галерия!

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар