Виктория Бекъм шашна Дейвид с подарък за Коледа (Вижте как го изненада)

Гласувайте за статията

Виктория Бекъм зарадва Дейвид с детски подарък за Коледа, ексфутболистът се радва на два броя конструктори Лего

Виктория Бекъм с най-изненадващия подарък за половинката си. Спайската подари на Дейвид детски конструктори Лего и то за деца на възраст 11 г.

Британската дизайнерка сподели с феновете си още на 20 декември, че ще направи на съпруга си много специален подарък за Коледа. И както се разбра сега тя никак не се е шегувала. Вики наистина изпълни обещаното и Бекъм-старши получи два комплекта с много малки детайли.И какво друго да подари на мъжа си, който вече си има всичко каквото си поиска?

Госпожа Бекъм засне видео, на което се вижда как Дейвид наистина е доволен и с удоволствие сглобява сложните детайли. Той се занимава с построяването на модела на мини Land Rover чак до вечерта. А половинката му се пошегува, че има време да направи сглобкта до следващата Коледа. Тя през смях му каза, че не знае какво го очаква в следващия комплект. Който му бе връчен и в него има още по-сложен модел на звезден кораб от филмовата сага „Меджузвездни войни”. Така, че екс футболистът ще има с какво да се занимава през дългите празници до Нова година, предават от rbc.ua.

Снимки: Инстаграм

Виктория Бекъм показа и снимка със съпруга си. На милото фото звездното семейство прекарва празничната вечер с приятели. Дейвид нежно е прегърнал жена си и се е усмихнал пред камерата. Макар женени от много години двамата все още са влюбени и много щастливи заедно.

Снимка: Инстаграм

 

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар