Виктория Бекъм в Топ 5 на звездите с алкохолни проблеми (Вижте изцепките и на другите – ШОК снимки)

Виктория Бекъм в Топ 5 на звездите с алкохолни проблеми (Вижте изцепките и на другите – ШОК снимки)
5 (100%) 1 vote

Виктория Бекъм залита по чашката, има проблеми с алкохола

Виктория Бекъм, която преди да срещне Дейвид пееше в групата Spice Girls има алкохолни проблеми, за които медиите пишат. Знаменитости като нея често изпадат в неловки ситуации защото животът им се следи денонощно.

Най-вероятно е звездите да се окажат в неудобно положение и да попаднат в обективите на папараците след бурно парти.

Снимка: politeka.net

Виктория Бекъм е една от тези известни личности, които често бяха снимани в нетрезво състояние. Веднъж след един шумен купон мадам Бекъм го напусна с подмокрени панталони. Говори се, че Дейвид по всякакъв начин й помага да се справи с проблемите си.

Виктория Бекъм се подмокри
Снимка: politeka.net

Известната Линдзи Лоън е другата звезда, която бе много обещаваща и популярна като малка. Но момичето се пристрасти към алкохола и наркотиците, благодарение, на което съсипа не само кариерата си, но и хубавия си външен вид.

Снимки: politeka.net

Днес тя е на 33 години, но изглежда сякаш е на 50.

Холивудският красавец Джони Деп има не по-малки проблеми с алкохола. Това провали брака му с Амбър Хърд. Разбира се и той често се появява мъртво пиян на публично място.

Снимка: politeka.net

Изпълнителят на ролята на Хари Потър Даниел Радклиф е видно от снимките, че също е плен на алкохол и наркотици. Самият той признава, че започнал да пие по време на снимките на филма. Той не можа да се справи със славата и парите, които го провалиха, предават от politeka.net.

Снимка: politeka.net

Руската певица Лолита също злоупотребява с силните напитки. Тя си позволява да ходи публично в нетрезво състояние и много се излага.

Снимки: politeka.net

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар