Виктория Бекъм втрещи с отпусната кожа и много бръчки (Вижте колко се състари – Снимки)

Гласувайте за статията

Бившата спайската се сътари брутално, а Дейвид направо цъфти

47-годишната Виктория Бекъм с 10-годишната си дъщеря Харпър отидоха на стадион в Маями, за да подкрепят 46-годишния Дейвид Бекъм . Разбира се, известният футболист спря кариерата преди повече от осем години, но той е частичен собственик на американския футболен клуб Интер Маями, който имаше среща с отбора на Chicago Fire FC на стадион Форт Лодърдейл.

Беше очевидно, че Дейвид Бекъм е притеснен по време на играта, но любящата му съпруга, го подкрепяше и успокояваше.

Виктория, дори посещавайки спортни събития, изглежда елегантна. Така че и този път тя беше в традиционното си черно, на високи токчета, облечена в топ и панталон.

Госпожа Бекъм с дъщеря си Харпър

47-годишната дизайнерка изглежда зле

Този път Дейвид също се облече в съответствие със съпругата си – собственикът на футболен клуб трябва да изглежда солидно според позицията си. Бекъм облече тъмносив костюм, бяла риза и вратовръзка на райета. Само боядисаната и не толкова дълга коса го издаде като един от големите модни експериментатори сред спортистите.

Дейвид направо сияе в сравнение със съпругата си

За разлика от своята половинка Дейвид макар и притеснен изглеждаше сякаш с 10 г по-млад от Виктория в сравнение с нея. А лицето на госпожа Бекъм цялото бе осеяно с бръчки и заради прекалената си слабост изглеждаше изнемощяла и състарена. Феновете коментират: „Докато Дейвид сияе на лицето на Виктория не се вижда нито щастие, нито огън!”, предават от spletnik.ru.

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар