Виктория Бекъм бясна на Рита Ора: Стой далеч от сина ми! (Подробности за семейната драма)

Гласувайте за статията

Виктория Бекъм бясна на Рита Ора, певицата се увърта около сина й

Виктория Бекъм не е просто поредната притеснена майка на тийнейджър. Певицата е бясна на актрисата Рита Ора, при това с основание. Русокосата хубавица изненада всички, като започна да се увърта около Бруклин Бекъм.

По времето, когато певицата започнала да флиртува с младежа, той едва бил навършил 18. Фактът, че Рита е на 26 години притеснявал Виктория, но още повече я притеснявал фактът, че по същото време се среща и с друг – Дейв Гарднър.

Модната дизайнерка дори не си направила труда да пита за подробностите, а направо забранила на сина си да се среща с изпълнителката. На самата Рита поставила ултиматум да стои далеч от наследника й. И докато Виктория е притеснена най-вече заради интереса на по-зрялата жена към наследника й, Дейвид се тревожел не на шега, че тя може да повлияе зле на момчето. И да го върже във връзка, която би била твърде обременена за него.

Под натиска на родителите му, Бруклин и Рита се разделили, но певицата явно не е преживяла влечението си към него. Тя дори си закупила къща близо до имението на Бекъм, а пред обществото двамата с Бруклин твърдели, че са просто добри приятели.

Приятел на Бекъмови твърди, че последното никак не се харесало на фамилията. „Дейвид побесня, когато научи за връзката им, а Виктория се притеснява за разликата в годините им. Освен това никак не им харесва, че певицата живее толкова близо до тях“, казва още мъжът.

Рита Ора вбеси Виктория Бекъм заради флирт със сина й сн. You Tube

Рита Ора вбеси Виктория Бекъм заради флирт със сина й сн. You Tube

Не е случаен фактът, че напоследък семейството предпочита да прекарва повечето си време в Лондон, а не в Ню Йорк или Лос Анджелис. Явно само океанът е в състояние да държи изпълнителката далеч от наследника на футболиста. За него не е новост да излиза с какички. По-рано той имаше с Лекси Пантера и Хлое Морец, но тогава Дейвид и Виктория не реагираха така…

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар