Вики Терзийска с рожден ден като принцеса във Венеция (Вижте как я глези Петър)

Гласувайте за статията

Вики Терзийска определено е случила на мъж!

Красивата Вики Терзийска предпочете любовта и семейството пред кариерата и всеки ден получава доказателства, че е направила точния избор. Бившата вокалистка на „Мастило“ роди дъщеря на петролния бос Петър Величков и му пристана на тайна венчавка. Двамата избягват да се набиват на очи и предпочитат да се радват на любовта си на спокойствие.

А това спокойствие доста често кореспондира с чужбина. Без ограничения от финансово естество, двойката често си подарява романтични ваканции. Последната подобна е била съвсем наскоро, по повод рождения ден на Вики Терзийска. Вчера тя навърши 38 години. По този повод стана главна героиня в романтичен филм.

Съпругът й е решил да я изненада с пътешествие до Венеция. Певицата не е знаела зa изненадата до последния момент на отпътуването им и буквално е била отвлечена от Петър и качена на самолета за Италия. Дъщеричката им е поверена на грижите на бабите си, за да могат влюбените да си починат активно.

Величков отново се е постарал доста, за да накара любимата си да се почувства като истинска принцеса. Той не е заложил на тraдиционната екскурзиантска програма и определено не е пестил средства. Двамата са отседнали в тузарски хотел на частния остров Сан Кременте. Там определено не е за простосмъртни.

Цените са от 800 лева на нощ за най-малкото помещение до 18 бона за президентски апартамент. Бизнесменът избрал оптимален вариант за около 1300 лева нощувката. По груба сметка, няколкодневната ваканция ще струва десетки хиляди левове на Величков. За него обаче това не е никакъв проблем, особено щом прави любимата си жена щастлива, пише pik.bg.

Вики Терзийска с уникална изненада за ЧРД

Вики Терзийска с уникална изненада за ЧРД

Семейство Величкови се подвизават като истински звезди. Частният остров, на който са отседнали, е на десетина минути от централния площад Сан Марко. междувременно, той не може да бъде достигнат по друг начин, освен с лодките на хотела. Така че Вики Терзийска и Петър са се подсигурили, че родни папараци няма как да ги уловят по време на романтичната им ваканция-изненада.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар