СКАНДАЛНО! ВИЖ какво прави Вики Терзийска пред всички!

Гласувайте за статията

Ужасно неприлично, горещо и провокативно!

Доброто момиче Вики Терзийска показа, че има и тъмна страна. Красавицата демонстрира колко фатална може да бъде като го налапа пред всички по време на последното си участие. И доста изпоти феновете си, докато се заиграваше на сцената с микрофона.

Мастилената Вики спретна горещо шоу

Мастилената Вики спретна горещо шоу

Изпълнителката отпразнува с шумно парти 14 години на сцената, заедно с колегите си от „Мастило“. Групата направи щуро шоу в Пловдив, а Вики беше бурно аплодирана след всяко парче.

Красавицата предизвика фурор

Красавицата предизвика фурор

Звездата от „Къде е Маги?“ обаче показа, не само таланта си, но и умение да се заиграва с публиката. Тя така горещо флиртуваше с тях и микрофона, че много мъже се изпотиха, докато други имаха огромно желание да са на мястото на инструмента.

Феновете на групата са във възторг от участието на Вики и „Мастило“. „Беше супер!“, „Невероятно шоу“, „Уникални“ пишат те във форумите възторжено.

Мъжете доста се изпотиха

Мъжете доста се изпотиха

Изпълнителката, която е новото лице на „bTV Lady“ успя да засенчи всичките си колежки  и от чалга бранша. Красавицата показа, че умее не по-зле от тях да прави шоу, а също така и да се заиграва с публиката и почитателите си. На всичкото отгоре Вики демонстрира вокални умения, за които половината чалга звезди откровено й завиждат. Нищо чудно, че преди време красавицата пя на ушенце на самия Коко Динев. Който показа, че има добър вкус спирайки вниманието си на чаровната  брюнетка.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар