Какво състари Антония Петрова?(СНИМКИ)

Гласувайте за статията

Мис България 2009 заприлича на баба

Претендентката за най-красива българка на 21 век, мис България 2009 все повече озадачава феновете си. Съпругата на руския милионер Александър Бередин доста смути почитателите си с последните си снимки от Русия.

Антония Петрова се състари

Антония Петрова се състари

В желанието си да се похвали с новите си титла, една от трите носителки на короната „Мисис Русия“ публикува снимки от конкурса на страницата си в социалната мрежа. Необработените фотоси обаче показаха една уморена и застаряваща жена, вместо бляскавата красавица, за каквато Антония се има.

Мис България вече има бръчки

Мис България вече има бръчки

С подпухнало лице и зле нанесен грим, новата „Мисис Русия“ направо плаши с вида си. Русата моделка изглежда видимо състарена и съвсем не може да претендира за кралица на красотата. А още по-малко за най-красивата мис България на 21 век, както тя самата се самоопредели преди време.

Носи се слух, че Петрова очаква бебе и вероятно това е основната причина за занемарения външен вид и видимо подпухналото лице на моделката. А предвид факта, че годините й също напредват не е изненадващо, че тя толкова отчаяно се старае да убеди всички, че наистина е най-красивата жена на света.

Вероятно с две корони и няколко титли зад гърба си бившата мис България най-после е задоволила суетата си. И ще се заеме с по-сериозни неща от това да се оплаква наляво и надясно как никой не оценява каква красавица е.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар