НА какво ПРИЛИЧА?! Виж Преслава БЕЗ грим

Гласувайте за статията

Преслава реши да изненада феновете си и се показа натурална, каквато скоро не я бяхме виждали

 

Звездите не са това, което са или по-точно без грим въобще не са тези, които познаваме – такъв май е и случаят с Преслава!

Повечето й фенове силно се изненадаха от решението й да ги поздрави на празниците напълно натурална. Наскоро тя беше избрана за най-горещата жена и сега дали пък не сгреши като се показа не толкова предизвикателна?!

Това е Преслава - напълно натурална по празниците!

Това е Преслава – напълно натурална по празниците!

Мнозина са забравили как изглежда тя без редовните мазила по лицето си, които тя слага в клиповете и на участия. Все пак, това си е Преслава и няма лъжа, няма измама. Почитателите си я обичат и такава и не дават и дума да се продума, че тя не прилича на себе си. Според тях хубавицата на „Пайнер” е все така обаятелна, както и когато е наконтена. Не сме забравили, че преди време Преслава също лъсна без грим и доста народ беше подплашен от визията й. Сега тук сякаш нещата са по-приемливи или поне според масовите реакции в мрежата. „Какво й е, вие само завиждате, тя е най-красивата певица!”, хвалят я обожателите й.

Привържениците на чалгата ужасно симпатизират на едрогърдата изпълнителка и биха дали всичко да прекарат една нощ с нея. Е, имат такава възможност или поне, когато тя излиза на сцената и пее за тях супер хитовете си. Преслава не се щади и много се раздава, а и обича да се снима с напористите посетители, които дават мило и драго да се отъркат за малко в нея.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар