ФУРОР! Виж как МАЦКИТЕ луднаха по Лестер

Гласувайте за статията

След като се прибра в родината си, Лестер е засипан с оферти, но все още е необвързан

 

Победителят в „Биг Брадър Олл Старс” все още е сам! Момичета, дерзайте!

Лошото е, че звездата си замина за Македония и въпреки уверенията, че тук ще купонясва за Нова година, той си остана в родината.

Дамите са луднали по Лестер

Дамите са луднали по Лестер

Там обаче го очакваше тълпа от фенки, които буквално не могат да му устоят, разбра Kliuki.net. Чаровният Никола е засипан с оферти, но и до момента е все така необвързан.

Само красавици се натискат на Лестер

Само красавици се натискат на Лестер

Жалко за тризначките и особено една от тях, която имаше съкровени мераци да остане за по-дълго в прегръдките на атрактивния участник. Никола Настески си поигра и сега вече гледа напред. Също като историята на Боби и Цеце. Или всичко е било за пред камерите или просто Лестер си е палав, и не може да стои с една.

А като гледаме мацките как са го наобиколили, въобще не се и съмняваме, че му е трудно да избере коя да вкара в леглото си. Никола успя да се прочуе у нас, което посъбуди интереса към него и в страната му. Сега той се радва на голямо внимание, както от представителки на нежния пол, така и от предложения за бъдещи професионални проекти. Дали въобще ще се върне отново в България, питат се мнозина. Има вероятност, защото много скоро Стоян Дудов и Лестер трябва да се снимат в клип на Азис.

Въобще не му липсва внимание от фенки

Въобще не му липсва внимание от фенки

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар