Виж защо Мариана Попова разваля годежа с Ханес!

Гласувайте за статията

Мариана Попова се събужда от вълшебния си сън и е на път да развали годежа с Ханес!

Мълвата твърди, че сомелиерът Ханес е твърде пристрастен към чашата

Приказката за щастлив живот на фамилията в италиански замък се оказва непостижим блян, свидетелства HotArena.net. Но какво се е случило?

Мариана Попова е получила по тайни канали информация, че без нея Ханес се е отдал на професионалните си занимания твърде пристрастено. Като сомелиер Ханес трябва да е във форма и да поддържа сетивата си, но на практика неговото обичайно занимание си е чиста проба пиянство. Откакто Мариана е в къщата на брадърите, половинката й се закотвя редовно във винения си бар и залепва за чашата. Наливането продължава до малките часове.

Тази информация тормози Мариана, не й дава покой и тя е на път да върне наистина пръстена на годеника си. Причината е много лична и връща певицата към трудното й детство. Малко хора всъщност знаят, че то е преминало в семейство, където алкохолът е бил обичаен спътник на фамилното битие. Да расте сред алкохолици е тъжна и страшна участ за едно дете и Мариана иска да спаси дъщеря си от подобни травми. Ханес все пак наистина е професионалист и съзнава рисковете, които професията му носи. Принудителната раздяла с Мариана го измъчва и това, че си позволява да стои до късно в бара, е заради самотата. Никой не може да твърди със сигурност, че той наистина се налива през цялото време – няколко квалитетни глътки са просто утеха в очакване на момента, когато половинката му ще се прибере. Вероятно за любимия на Мариана всички тези приказки са плод на клюкарска завист – още една причина двойката да си вдигне куфарите за прословутия италиански замък!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар