Вижте 44-годишната Анастасия от Фермата по бански (Фото)

Анастасия от Фермата се пусна по бански

Полугола участничка от „Фермата“ се впусна в богоугодно дело – да пере килимите на храма „Свети Архангел Михаил“ в село Шума, който героите на риалитито трябва да възродят и към него да изградят работещо стопанство за монасите. Облечена в отровнозелен бански със змийска шарка, фризьорката Анастасия усърдно се хвана да мие мръсните пътеките като не пропусна нито едно петно.

анастасия от фермата
Снимка: бТВ

„Вижте как светнаха! Така си пречиствам греховете – като търкам, лъскам и рина тор, то е символично!“, обяви тя. Впечатлен от изповедта й, банкерът Боби предположи, че грешната Анастасия трябва да изпере още много килими. Христова е на 44 години, от село Варвара, но работи в София. Въпреки че е градски бохем, носи консерватизма на старото време. Приема новото, но обича традициите.

Привлича млади момчета, но иска истински мъж, смел и неприлично богат, който да я превъзхожда. Независима и силна, Анастасия отглежда сама дъщеря си. В живота си е имала моменти и на отчаяние, и на гордост, но никога не се е държала като жертва. Влиза във „Фермата“, за да провери границите на възможностите си и да намери отново пътя към себе си, става ясно от визитката й,  пише hotnews.bg.

Снимка: бТВ
Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.