Вижте Фърат от „Милост“ днес (Какво се случва с Ибрахим Челиккол?)

Гласувайте за статията

Ибрахим Челиккол прежали Ифет, за да заживее с Михре

Ибрахим Челиккол преживя Ифет най-накрая. Актьорът дълги години бе луд по актрисата Дениз Чакър, но връзката им бе белязана от толкова скандали и бурни преживявания, че в крайна сметка им се наложи да се разделят.

Последваха няколко любовни афери с известни звезди от киното, сред които Синем Кобал, Бирче Акалай от „Черно-бяла любов“, Туба Екинчи и други. В крайна сметка обаче, миналата година актьорът реши да влезе в семейната академия. Избраницата му Михре Мутлу няма нищо общо с киното, но пък двамата споделят много повече общи неща.

Красавицата е архитект по професия, работи за редица престижни компании, но в последно време предпочита самостоятелна кариера. Тя създаде своя собствена компания и вече работи като независим архитект.

С Челиккол се запознава покрай колежката му Фахрие Евджен. Смята се, че актрисата я е наела за изграждането на нов дом, а покрай това я запознала и с красивия си колега. Той от своя страна не се колебал, а бързо й направил предложение за брак.

Двамата се венчаха на интимна церемония миналата година, а от снимките, които споделят в социалните мрежи, ясно се вижда, че те все още са луди един по друг. И споделят много общи неща – любовта към пътешествията, лудориите и Северното сияние. И дори отбелязаха някъде в Скандинавия 30-я рожден ден на Михра. Актьорът заведе съпругата си чак във Финландия по този повод. Двойката се забавлява да нощува в стъклено иглу — хотел, като споделиха няколко интимни кадъра от там.

Ибрахим Челиккол сияе до жена си сн. Инстаграм

Ибрахим Челиккол сияе до жена си сн. Инстаграм

„Най-скъпата ми любов… Заедно, да отпразнуваме нашата прекрасна възраст“, написа актьорът. Макар да е доста по-голям от съпругата си, той несъмнено се чувства на едни години с нея. И е безкрайно щастлив от това.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

📍

Публикация, споделена от İbrahim Çelikkol (@ibrahimcelikkol41) на

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар