Вижте подаръците от сватбата на Мария Игнатова и Ивайло Нойзи Цветков (Снимки)

Гласувайте за статията

Мария Игнатова показа подаръците от сватбата си с Ивайло Нойзи Цветков

Водещата Мария Игнатова, която встъпи в брак с известният журналист Ивайло „Нойзи“ Цветков преди броени дни, извади на показ и подаръците от сватбата им. Г-жа Цветкова изказа благодарности към гостите си, отбелязвайки ги на всеки един от подаръците, които реши да покаже на последователите си в Инстаграм.

сватбата на мария игнатова и ивайло нойзи цветков

Снимки: Инстаграм

Сред тях бяха красива икона, много предмети на изкуството, сред които картини, сатуетки и… детска книжка – „Алиса в страната на чудесата“ на английски език. Иконата, която е получила е от сестрата на Нойзи – Биляна Цветкова. Певицата Алекс Раева се разписа с нестандартна фигура на прегърнати мъж и жена. Припомняме ви, че Игнатова и Цветков се венчаха в софийското село Житен. Те са се врекли в любов и пред Бога.

От фотосите им в социалната мрежа се вижда и че булката не е заложила на класиката, а е избрала рокля в крак с модните тенденции в нежен бледорозов нюанс. Някогашният лавен редактор на най-големите мъжки списания в България – „Плейбой“ и „Максим“ пък бе заложил на черен кадифен костюм, пише hotnews.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар