Вижте най-зле облечените звезди на наградите Грами (Снимки)

Гласувайте за статията

Наградите Грами са най-високото отличие в музикалния бранш, узна Kliuki.net.

По своята значимост те се равняват на наградите Оскар за актьорите. И съвсем логично, на цремонията по връчването им звездите се стараят да дадат най-доброто от себе си от към визия, за да изпъкнат над останалите.

Доста често обаче в това си старание те минават всякакви граници. И избират тоалети, в които изглеждат меко казано нелепо и безвкусно. След като беше провъзгласена за най-зле облечена знаменитост на Оскарите, Били Айлиш очевидно не си взе поука. И се появи на Грами-тата в не по-малко шокиращ тоалет.

Снимки: Getty Images

Певицата беше навлякла неюо, наподобяващо огромно скъсано черно сако, в което тя беше нтикала главата си през дупка откъм гръба. Всъщност не сме сигурни дали нейният тоалет или недоразумението на Джъстин Бийбър е най-лошото нещо от вечерта.

Певецът се беше стъкнал в костюм с поне пет размера по-голям от неговия. Обувките му, тип огромни груби кубинки стояха още по-нелепо, а цялостната му абсурдна визия завършваше с … розова плетена шапчица.

Певиците Тейлър Паркс и Аврил Лавин също не успяха да впечатлят критиците с тоалетите си. Но последната поне зарадва феновете като се появи на публично събитие за пръв път от години.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар