Вижте коя раздели Есмер и Благой (Снимки на любовницата му)

Вижте коя раздели Есмер и Благой (Снимки на любовницата му)
1 (20%) 1 vote

Есмер отново натири Благо, влюбената до уши съпруга го спипа с любовница и му отпра шута

Есмер Георгиева отново бърше сълзи. Непокорният Благо бе хванат да й слага рога с момиче от нощните клубове на Слънчев бряг. Месец, след като проплака синът им Илай футболистът си разпаса колана. И благоверната му  съпруга за пореден път го наказа с раздяла.Асиана раздели Есмер и Благо

Всеки, който познава Благо знае, че футболистът не е мъж за една жена. Намери ли сгоден момент ще посегне към забранения плод. Въпреки, че демонстрира привързаност към новородения си син като го увековечи с татус на тялото си нашенецът не може да забрави мераците си.

При едно от посещенията си в Слънчев бряг Благой Георгиев се натъкнал на палавата хостеса. Която го пленила от пръв поглед. Че едвам устоял да не я забоде на работното й място.

Мераклията веднага проучил как се казва. И се добрал до телефонния й номер. След което поканил палавницата на среща. Асиана (така се нарича новото му завоевание) веднага се съгласила да се видят на другия ден. За щастие девойката била свободна. Почивката си на другия ден прекарала в компанията на футболиста на един от плажоветем, научаваме от Hotarena.net. Които са по-малко посещавани и не бъкат с любопитковци.

Но въпреки, че прясната влюбена двойка искала да запази връзката си в тайна Асиана се разприказвала пред свои дружки. Похвалила се, че Благо я поканил на романтична разходка с лодка. А насред морето двамата правили „джиджи –биджи“. Девойката уж щяла да мълчи, но побързала да се изфука пред приятелките си с кого е била интимна.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар