Вижте коя е блондинката, с която Асен Блатечки смени Диляна Попова (Двамата се появиха заедно на премира на филм – Снимка)

Вижте коя е блондинката, с която Асен Блатечки смени Диляна Попова (Двамата се появиха заедно на премира на филм – Снимка)
3 (60%) 7 votes

Преди няколко седмици Асен Блатечки се появи с мистериозна блондинка на премиерата на „Южен вятър 2: Ускорение“, видя Kliuki.net.

Двамата предизвикаха истински порой от коментари, още повече, че през цялото време актьорът свойски прегръщаше дамата си през кръста. Коя обаче е тя?

Името й е Магдалена Иванова и самата тя твърди, че има разнородни интереси – актриса, влогър, балерина. Дали двамата с Блатечки са гаджета или не, времето ще покаже. Едно е сигурно – секссимволът се е отдал на забавления с млади хубавици след раздялата си с Диляна Попова.

асен блатечки нова

Снимка: фейсбук

Макар че е на средна възраст, той няма намерение да се отказва от имиджа си на плейбой – още повече сега, когато е отслабнал и е върнал добрата си форма. Освен че се е стопил, актьорът е започнал и изцяло здравословен начин на живот. Дори е зарязал тютюношушенето, към което бе пристрастен години наред, и е преминал на електронни цигари. Голямата му цел е да зареже и тях.

Новата фигура на Асен прави впечатление и на почитателките му. Той се старае да поддържа приличен външен вид не само заради професията си, но и заради гаджета, които върти. Неотдавна излязоха наяве пикантни чатове на Блатечки с младо момиче, почти връстница на щерка му Катерина. Той винаги е бил ценител на женските прелести, но похотливостта му изигра лоша шега и доведе до продената му раздяла с Диляна Попова. Асен дори не намери за нужно да се оправдава. Говори се, че той в момента няма постоянна партньорка, но непрекъсато се забърква в афери с по-млади момичета.

Източник: Уикенд

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар