Вижте кой е личният консултант на семейство Божинови!

Гласувайте за статията

Пловдивският рапър  Ванко 1 е един от най-близките приятели на Валери и Николета

Последната клюка гласи, че Ванко 1 се изживява като личен консултант на семейство Бижинови.

Ванко съветва Никоета и Валери

Тази позиция се признава и от самия Валери, който предоставя думата на бившия пандизчия, за да говори пред медиите и да отговаря на въпроси, свързани с решенията и делата на младото семейство.
Оказа се, че Ванко е запознат с всичко около звездната двойка и дори влияе на решенията им, пишат от blife.bg.
Двамата приятели признаха пред Крум Савов, че идеята Валери да се върне в България и да заиграе тук е на пловдивския рапър.
Сега след като Валери и Николета се върнаха от лятната си почивка в Бора Бора, Ванко 1 се е заел със задачата да ги представлява навсякъде.
Пловдивчанинът по всякакъв начин се опитва да лансира протежетата си. Той се изживява като техен закрилник. Освен това Ванко говори от името на семейството и консултира Валерко, относно футболната му кариера.
Рапърът дава съвети и на Ни Ло, които са свързани с работата й, каквато и да е тя, защото освен да бъде Николта, плеймейтката май не може да работи нищо друго.
Явно Ванко е забелязал това и се стреми да направи госпожа Лозанова по-продуктивна, като се опита промени някой неща в нея, но тя се „дърпала”, защото била скромна и малко пасивна.
Пловдивчанинът май е успял да накара Божинови да му повярват, че действа само и единствено в техен интерес, защото и двамата много го слушат.
Ванко 1 успял да убеди Валери, че сега е един от най-талантливите футболисти в Европа и не трябва да приема оферти от слаби отбори, дори да са големи суми, защото това ще развали реномето му.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар