Вижте кои са най-бездарните певици!

Гласувайте за статията

Ето кои са певиците, покорили музикалните класации без да могат да изпеят и един верен тон

Някой се радват на почитатели благодарение на гласа си, други благодарение на визията си.

Соня има спешна нужда от уроци по пеене

Ето кои фолк певици успяха да се наредят на челни позиции в класацията ни за най-бездарни изпълнители:
Соня Немска: Кой и е казал, че може да пее? По-скоро вие като пребито куче. Явно Сончето добре може да свири, та от там е докарала и пеенето. Тя и затова след толкова години на сцената няма и един хит. Едва ли я слуша някой, освен роднините й.
Малина: По-скоро танцьорка, отколкото певица. Вече застаряващата певица, все още е горда притежателка на стегнато тяло. Въпреки, че няма талант да пее, поне има някакъв талант. И все пак, ако някога се осмели да пее на живо, най-вероятно ще успее да изплаши и най-верните си фенове.

Малина притежава стегнато тяло, но не и хубав глас

Гергана: Барбито на поп фолка залезе също толкова бързо, както и изгря. Гергана започна своята музикална кариера с хита си „Губя те бавно”, покори всички музикални класации, но след няколко участия стана ясно, че димитровградското девойче вместо да пее, реве като хималайска мечка.

Гергана няма хитова песен, след като покори класациите с „Губя те бавно“

Мария: За разлика от Гергана, Мара Отварачката разбра, че визията може да я изстреля на върха, колкото и да е бедна откъм гласови възможности. Марчето пообиколи няколко богаташи и трайно се настани в сърцето и дома на милионерския син Християн Гущеров. Сега твърди, че много рядко поема участия, защото е финансово обезпечена и пее за удоволствие. То пък едно удоволствие… за нея може и да е, ама за околните си е чисто наказание.

Мария по-добре да се отдаде на грижи за семейството си, отколкото да гони музикална кариера

Андреа: Е тук вече категорично единствено и само визията могат да помогнат на Андреа да се задържи на върха. Блондинката прави хит след хит, а няма и следа от гласови възможности. И колкото и да твърди, че е наследила таланта от баба си, всеки би се усъмнил. Гласът й наподобява по-скоро мяукане на коте, отколкото талантливо солово изпълнение.

Андреа притежава завидна доза самочувствие, но не и музикален талант

И все пак глас народен, глас божи.
Публиката е решила, че колкото и бездарни да са въпросните изпълнителки, те заслужават уважение, за това, което са постигнали, независимо по какъв начин.

Коментари чрез Facebook

коментара

2 коментара to “Вижте кои са най-бездарните певици!”

  1. Хахахахаха

    Reply to this comment
  2. Всичко е вярно,но моля ви се пропуснали сте Райна!

    Reply to this comment

Добавете коментар