Вижте в какъв палат се ширят Николета Маданска и Венелин Петков (Снимки)

Вижте в какъв палат се ширят Николета Маданска и Венелин Петков (Снимки)
3.48 (69.52%) 21 votes

Николета Маданска и Венелин Петков живеят в истински палат, видя Kliuki.net.

Двамата отглеждат синовете си Йоан и Михаил в къща в Бистрица, която е като излязла от модно списание. Маданска редовно качва снимки, за да се хвали колко добре си живее с бившия шеф на бТВ и наследниците им.

николета маданска и венелин петков дом

Снимки: Инстаграм

От кадрите се вижда, че дворът им е огромен, а холът е обзаведен по последна мода, луксозно и е решен в светли цветове. Къщата, която Петков построи за семейството си, е на два етажа, а съседите издават, че е като палат и дори отвън си личи, че е построена с много пари.

Както знаете, Маданска и Петков се посветиха на връзката и семейството си, след като журанлистът беше изненадващо уволнен от шефския си пост в бТВ. Мястото му беше заето от Антон Хекимян, а Николета реши да сама да напусне в знак на солидарност с половинката си.

Говори се, че в момента Венелин се изявява като преподавател, за да издържа семейството си. Маданска пък се е посветила на майчинството си. Tя роди второто си дете и се е отдала на типично домакински занимания като готвене и редовно се фука с приготвените от нея десерти.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар to “Вижте в какъв палат се ширят Николета Маданска и Венелин Петков (Снимки)”

  1. Албена Петрова

    апр. 13. 2022

    Браво,умни хора,не обикалят като някои разголени кифли по Мълвинит и да показват след това прелестите си!

    Reply to this comment

Добавете коментар