Вижте истината за първата среща между Хари и Меган! (Ето как е започнало всичко между тях)

Хари и Меган са започнали да излизат веднага след запознанството си

Още преди да е излязла, новата книга за Меган Маркъл и принц Хари буди много отзиви. Активно се обсъждат откъси от творбата за херцозите на Съсекс.

Авторите на дългоочакваната биография разкриха много интересни подробности за личния живот на принц Хари и Меган Маркъл и разбраха от близки на двойката подробностите за първите им срещи, между които не минало повече от един ден.

Самите херцози подчертават, че не са споделяли информация с Омид Скоби и Каролин Дюран – цялата информация е получена от кралски експерти и от други надеждни източници.

Хари и Меган
Снимка: Daily Mail

Така станало ясно, че след първата си среща в луксозен лондонски ресторант, бъдещите съпрузи почувствали неустоимо привличане един към друг и планирали втора среща на следващия ден на същото място. Меган уверила приятелите си, че познанството ѝ с принца ще прерасне в нещо повече, а Хари буквално бил очарован – и признал, че е в „транс“. Отбелязва се също, че на първата среща влюбените не са се целували.

Три месеца по-късно внукът на кралица Елизабет призна любовта си към актрисата, на която тя веднага отговори. Няколко месеца по-късно влюбените отидоха заедно в Африка, където връзката им стана още по-силна. След съвместно пътуване Хари започва често да посещава Торонто, където Меган участва в сериала и оттам се разпространяват слухове за романа им, бързо достигайки до Лондон.

Когато британските таблоиди оповестиха пред света за новата кралска двойка, Маркъл се оказа в центъра на вниманието и получила повече от сто съобщения от хора, с които тя не общувала от години. Всички се чудели дали новината е вярна.

Меган също се сблъскала с тормоза и расовата дискриминация, което, както се отбелязва в книгата, накарало Хари да преразгледа социалния си кръг и официално да потвърди романа си с холивудската актриса.

Времето не беше най-доброто: принц Чарлз, заедно със съпругата си Камила, тръгнаха на кралска обиколка в Близкия изток, която трябваше да бъде активно отразявана в пресата. Със своите новини принц Хари привлече цялото обществено внимание към себе си, но в името на бъдещата си съпруга той беше готов да направи всичко.

Баща му разбра за важното изявление 20 минути преди публикуването му. Екипът на Чарлз беше бесен, но самият принц знаеше, че тази стъпка е необходима, пише slava.bg.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.