ВИЖТЕ защо Софи Маринова отказва концерти в последния момент!

Гласувайте за статията

Софка била суеверна

Ромската перла Софи Маринова се е отказала от участието си в Ямбол, което бе насрочено за 21 декември в последния момент, пише електронното издание Skandalno.net и допълва, че причината е предсказанието за края на света в петък.

Софи Маринова и Лоренцо

Изпълнителката на „Плачещо сърце“ до последно се чудила дали да откаже хонорара и да си остане вкъщи със семейството или да остави сина си и да замине за Ямбол. В крайна сметка избрала да бъде с детето си в последните минути на този свят.

„Искам да бъда  с Лоренцо. Той е малък и може да се уплаши, а аз като майка трябва да бъда с него“, мотивира решението си Софка. Тя допълни, че е много суеверна, но не я е страх от края на света.

По думите й, светът може да не свърши на 21 декември, но нещо ще се промени. Именно затова е добре човек да бъде със семейството си в този момент. Певицата няма да празнува Коледа и Нова година вкъщи, тъй като е поела ангажименти. В последните часове на старата година тя ще има съвместно участие с Тони Стораро.

Извън София ще прекара последните дни от 2012-а и известната актриса и ТВ водеща Марта Вачкова. Тя ще стяга торбата и ще посрещне Нова година пред камината с дъщеря си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар