Вижте жената, която раздели Катрин Вачева и годеника й (Фото на фаталната фризьорка)

Вижте жената, която раздели Катрин Вачева и годеника й (Фото на фаталната фризьорка)
3 (60%) 1 vote

Годеникът на Катрин Вачева й би шута заради обикновена фризьорка

Годеникът на Катрин Вачева я заряза заради най-обикновена фризьорка. Говори се, че мачото е бил шута на палавата Катрин, след обвиненият на леля й, че моделката е откраднала пари от нея. Годеникът на Вачева започнал полека-лека да се отчуждава и й заявил, че не е готов да брак и сватба.

Брюнетката приела трагично новината и в момента не поддържа никаква връзка с вече бившия си възлюбен, носят слуховете.

В същото време мачото забил атрактивна фризьорка. Двамата се наслаждават на любовта си край морето, в култово заведение, писа „Телеграф“. Двамата не крият чувствата си и не се отделят един от друг. Веднага щом разбрала какво се случва Катрин пратила близката си приятелка Кристина Димитрова да проследи ситуацията. Димитрова седнала през няколко маси и въпреки, че погледите им с мачото няколко пъти се засичали, двамата не се поздравили.

катрин вачева годеник

Снимка: Клюки.нет

Вместо да събуди съжалението на последователите си, Катрин бе съсипана от негативен хейт.

Ето малка част от тях, без редакторска намеса:

„Лично на мен ми е доста противна!!! Прилича на мъж, в женски дрехи….“, „Вачева е мъж с пишка“, „По- скоро мъж с п..ка и пластове грим“, „УжасТ! Тази я видях на живо и от близо. Мама миа! Умопомрачително грозен травестит, много е плашеща наистина!“, „Много грозна тази кака. Как ли е намирала клиентела. Освен тя да е плащала“, „Това нещо е страшно! Трябва да си истински герой, за да се прежалиш като мъж“, предават от Blife.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар