Вижте документа, с който Кубрат Пулев и любовницата му са си купили дом (Ексклузивно фото)

Вижте документа, с който Кубрат Пулев и любовницата му са си купили дом (Ексклузивно фото)
3 (60%) 1 vote

Кубрат Пулев и любовницата му са планирали да живеят заедно

Само преди дни стана ясно, че Андреа и Кубрат Пулев са се разделили отново. Новината сподели самата певица, която написа дълга публикация в профилите си в социалните мрежи, а като причина за решението тя изтъкна „животинските нагони“ на боксьора.

„В моя случай, за съжаление аз се подведох, че познавам добре половинката си, но се оказа, че само аз в малка България не съм знаела, че „бъдещият ми съпруг“ си има сериозни гаджета“, гласят думите ѝ.

Кубрат Пулев любовница

Колаж: Клюки.нет

Повторният край на връзката им изненада техните почитатели, които бяха останали с впечатлението, че блондинката бременна от боксьора – нещо, което Андреа сама намекна, отговаряйки на въпроси от последователите си преди 2 месеца в Инстаграм.

Последният ѝ пост, изпълнен с огорчение заради изневерите на спортиста, говори, че този път връзката им сякаш е приключила завинаги и няма обратен път назад. За този факт свидетелства и компромата срещу бившия ѝ партньор, който изпълнителката качи в официалната си страница във Фейсбук.

Тя сподели снимка на документ за покупко-продажба на апартамент в София, закупен от Кубрат през миналата 2019 година, на която е цензурирала адреса ѝ данните за прехвърлянето, но е оставила видни имената на купувачите – множественото число е от ключово значение, тъй като Андреа подчертава, че Пулев е взел жилището заедно с една от любовниците си.

„Много ми е интересно, докато 5 години ми живееше в къщата… си купуваше имоти с любовниците си… бащата на това момиче знаеше ли, бе?!“, гласеше гневното послание на Теодора, както е истинското име на попфолк звездата, преди да изтрие публикацията си от мрежата, предаде Дир.бг.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар