Вижте детските снимки на Глория

Гласувайте за статията

Фолк певицата показа снимки от детството си

Фолк певицата Глория изненадващо сподели снимки от детските си години. Кралицата на фолка умили феновете си с детските си фотоси.

Глория като малка - сладка е нали?

Глория като малка – сладка е нали?

На една от снимките бъдещата звезда е само на годинка и очарователно позира до огромна торта по повод първия си рожден ден. А на друга е снимана по време на участие с народна носия.

Певицата на първия си рожден ден

Певицата на първия си рожден ден

Детските фотоси на изпълнителката предизвикаха възторг у феновете на певицата. „Леле колко си сладка“, „Била си много сладко бебе“, коментират почитателите на Глория, пишат от prekrasna.bg.

Изпълнителката с майка си

Изпълнителката с майка си

Третата снимка на певицата, на която тя позира с майка си, направо смая феновете на звездата. „Красиви жени“, „Все едно виждам Симона в лицето малката Глория, като две капки вода са“, умиляват се интернет потребители.Приликата между майка и дъщеря е толкова голяма, че не бяха малко и тези, които видяха в Глория малката Симона.

Певицата на шестия си рожден ден

Певицата на шестия си рожден ден

Не по-малко сладка е Глория на шестия си рожден ден, когато позира с панделки и рокличка. Феновете са единодушни, че певицата е била голяма красавица и като малка. А някои от тях дори съжаляват, че през годините Глория толкова често е прибягвала до пластичната хирургия, съсипвайки естествения си чар.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар