Вижте дамите с най-големи силиконови джуки в света (Топ 3 – Снимки)

Това са жените с най-големи силиконови джуки в света

Родната Мис Джуки има още доста докато стигне световните си „колежки“

Силиконът открай време се превърна в начин на живот и все повече млади момичета прибягват до него, за да изглеждат по-секси и привлекателни за противоположния пол. Или поне те си мислят така. Истината е, че в много малко случаи силиконът, особено в джуките, изглежда особено привлекателно, а не нелепо и смешно. Справка – родната Мара Отварачката.

най-големи силиконови джуки
Афганистанката

Ако си мислете, че нейните устни са потресаващ случай обаче, грешите жестоко. Дори и Мис Джуки не може да се сравнява с дамите, които ще видите по-надолу в статията. Които буквално втрещяват с огромните джуки, които са си прикачили към лицата. И с които си мислят, че изглеждат секси.

Вчера вече ви показахме сензацията от Афганистан, представяща се в Инстаграм като 8gates2paradise. Младата жена упорито крие самоличността си, тъй като, предвид страната и религията й, визията й като нищо да й докара и смъртно наказание.

най-големи силиконови джуки
Кристина Рей

Нейна достойна конкурентка е рускинята Кристина Рей. Младото момиче едва е минало 20-те си години, а вече има над 100 интервенции в джуките си, които са й стрували около пет хиляди долара.

Тя не крие, че се е вдъхновила за визията си от анимационната героиня Джесика Рабит и иска да прилича на нея. Рей не смята, че начинът, по който изглежда, е прекален и дори планира да се подложи на още корекции, за да направи устните си по-големи.

От kliuki.net открихме и снимка на още една силиконка, чиято самоличност не успяхме да установим.

djukiОгромната й уста обаче напълно заслужава да бъде в тази класация, макар много от феновете да смятат, че тя е дело на фотошоп. Тъй като не вярват, че някое нормално момиче би се обезобразило доброволно по този начин.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.